دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر با word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر با word :

کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر

کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر با word
فهرست

آش و سوپ

ساد

غذا سرع

غذا اصل

دسر

ComeToNet.com Page 3 آش و سوپ

سوپ تره فرنگ

سوپ عدس

سوپ قارچ

سوپ سفید

سوپ بادنجان باگوشت

برش

آش آلو

آش رشته

آش گندم

آش جو

حلیم

کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر با word
فهرست منو اصل

ComeToNet.com Page 4 سوپ تره فرنگ

مواد زم:

تره فرنگ ک دسته - 4/1 روغن پیمانه- 2/1 آرد پیمانه- 6 آب گوشت ا مرغ پیمانه 2 زرده تخم مرغ عدد- 2 خامه ترش قاشق سوپ خور- 2/1 نان خشک سرخ شده رز پیمانه -کاف نمک و فلفل به مقدار تهیه طرز :

تره فرنگ را شسته و قسمتها زا د و رشه آن را میگیرم و به حلقه ها مساو میبرم .میدهیم سپس آنرا در روغن تفت . آرد را در ظرف کوچک با کم آب سرد حل میکنیم و رو تره ها میرزم آب گوشت را هم به آن اضافه کرده میگذارم چند جوش بزند تا بو خام آرد از بین برود . نمک و فلفل را اضافه کرده در موقع کشیدن زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه میکنیم . رو سوپ را با نان خشک سرخ شده تزین مینمایم. کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر با word
فهرست عدس سوپ زم مواد :

300 8/1 - گرم عدس قاشق مرباخور جوش شیرن- 5 روغن قاشق سوپ خور- آرد 2 قاشق سوپ خور- آب گوشت ا مرغ . 8 ا سبز پیمانه- 2 پیاز رز شده قاشق سوپ خور -برش نان چند -کاف نمک و فلفل به مقدار طرز تهیه:

عدس را از ک روز قبل در مقدار آب و جوش شیرن خیس میکنیم در موقع درت کردن سوپ آب آنرا خال کرده وآب تازه رو آن میر بپزد زم و میگذارم . سپس آنرا از الک رد کرده آرد را در روغن تفت میدهیم و با پیاز که قب تفت داده ام و ط شده مخلوط نموده آب گوشت ا سبز را به آن اضافه کرده میگذارم تا جوش بزند پوره عدس و نمک وفلفل را در آن رخته و میگذارم به مدت نیم ساعت بپزد . قبل از بردن سر میز نان سرخ شده را به آن اضافه مینمایم.

نوع فایل: ppt

سایز:1.61 MB

تعداد صفحه:30


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۱۹
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی