دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی بادرنجبویه دنایی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی بادرنجبویه دنایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی بادرنجبویه دنایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه بومی بادرنجبویه دنایی با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومین همایش علمی پژوهشی زیست شناسی و علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات : 5

چکیده مقاله:

جنس Dracocephalum از مهمترین جنس های تیره نعناعیان بوده که شامل 186 گونه در دنیا می باشد که تنها 8 گونه از آن در ایران می روید. Dracocephalum kotschyi L با نام فارسی بادرنجبویه دنایی تنها درایران می روید و انحصاری ایران است. ارتفاعات گرین لرستان یک از رویشگاه های همده و منحصر به فرد این گونه است. در طب سنتی از این گیاه به عنوان آرامبخش، ملین، تب بر و رفع سوء هاضمه استفاده می شود. این گیاه مصرف فراوانی در معطر کردن گوشت و لبنیات ( دوغ، ماست و پنیر ) در بین عشایر لرستان دارد. برخی مطالعات نشان داده اند کهبادرنجبویه دنایی از لحاظ دارویی ارزشمند بودهو حاوی اسانس، فلاونوئید، رزماریک اسید و گلیگوزیدهای مونوترپن می باشد. در این پژوهش قصد داریم، ت خواص آنتی اکسیدانی این گیاه دارویی با ارزش را مورد بررسی قرار دهیم. روش تحقیق: اندام های هوایی این گیاه شامل ساقه، برگ و گیاه در تابستان سال 1392 از کوه های اطراف شهرستان الشتر در لرستان جمع آوی گردید، و پس از شناسایی توسط کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان به آزمایشگاه منتقل شدند. و پس از خشک نمودن این گیاه در ساقه فرآیند استخراج اسانس توسط دستگاه کلونجر صورت گرفت. شناسایی ترکیبات موجود در اسانس این گیاهان به روش کروماتوگرافی گازی صورت گرفت و برای سنجش خاصیت آنتی اکسیدانی از روش DPPH استفاده شد. نتایج میزان IC50 برای فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس گیاه بادرنجبویه دنایی 49/2g/ml بود. که نشان از خاصیت بالای آنتی اکسیدانی این گیاه می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۰۳
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی