مقاله بررسی قابلیت ترکیب پذیری و هتروسیس صفات مهم در ارقام برنج با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی قابلیت ترکیب پذیری و هتروسیس صفات مهم در ارقام برنج با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت ترکیب پذیری و هتروسیس صفات مهم در ارقام برنج با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت ترکیب پذیری و هتروسیس صفات مهم در ارقام برنج با word :
سال انتشار: 1381
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 1
چکیده:
برنج از محصولات عمده کشورهای در حال پیشرفت بوده و در کشور نیز محصولی است که خود اتکایی برای آن از اهداف اساسی می باشد یکی از راه های نیل به این مقصود افزایش راندمان تولید از طریق بهنژادی و دورگ گیری می باشد. موفقیت در اصلاح بر روی دور رگ گیری تا حدود زیادی بستگی به آگاهی از ژنتیکی صفات مهم و والدین حال این صفات دارد.
دانلود این فایل
- ۹۶/۰۱/۱۵