بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر افزودن پودر گردو بر ویژگی های شیمیایی، بافتی و حسی نان حجیم با word :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس یا همایش : بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات : 15
چکیده مقاله:
در این مطالعه پودرگردو در سطوح صفر و 3/5 و 7 درصد وزنی (بر حسب وزن آرد) به فرمولاسیون نان حجیم اضافه شد. آزمایش چربی و رطوبت نشان داد که نمونه های حاوی گردو نسبت به شاهد دارای افزایش چربی تا میزان 112 و افزایش رطوبت و حجم ویژه به ترتیب تا 6 و 2/5 بودند. همچنین گردو سفتی نان را تا 46 کاهش و پیوستگی و الاستیسیته آن را افزایش داد. در ارزیابی حسی نمونه های گردو و بعد از آن شاهد بالاترین امتیاز را داشته اند. نتایج کلی به دست آمده نشان داد پودر گردو تا سطح 7 بیشتر ویژگی های نان را بهبود می بخشد و تنها روی روشنی رنگ اثر منفی دارد
دانلود این فایل
- ۹۶/۰۱/۱۲