دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غنی سازی بذر با مواد ریز مغذی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی ارقام مختلف چغندر قند با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت و توسعه کشاورزی پایدار در ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

ریز مغذی ها عناصر مورد نیاز برای رشد گیاهان می باشند، اما مقادیر مورد نیاز آنها در مقایسه با عناصر اصلی همچون ازت و فسفر بسیار ناچیز است. هدف از اجرای این تحقیق بررسی اثر مصرف کودهای ریز مغذی برروی کمیت و کیفیت محصول توده های مختلف چغندر قند است. دراین طرح از توده های از چغندر قند که از نظر پلوئیدی و ژرمیته(منوژرمی و مولتی ژرمی) متفاوت بودند استفاده گردید. بذر توده های مختلف چغندر قند به صورت درجا کشت گردید سپس در سال بعد ریشه های کوچک بدست آمده در کرج و ارومیه جهت تولید بذر کشت گردیدند. اولین محلول پاشی کودهای میکرو(بر،روی،منگز،آهن،مس،منیزیم) در مرحله 12-8 برگی و دومین محلول پاشی قبل از ظهور غنچه در دو منطقه کرج و ارومیه انجام گرفت. در تیمارهای شاهد هیچگونه کود میکرو مصرف نگردید. به منظور مقایسه خصوصیات کمی و کیفی محصول چغندرقند، بذر تیمارهای مختلف در سه منطقه کرج، مشهد و ارومیه در قالب بلوک های تصادفی با سه تکرار کشت و عملکرد ریشه شکر، عیارقند، ناخالصی ها و دیگر صفات تکنولوژی قند آنها تعیین گردید. سپس مقایسه میانگین یکایک صفات توسط آزمون دانکن انجام گرفت.همچنین به منظور تعیین تاثیر محیط بر غنی سازی بر روی صفات مختلف و اثرات متقابل محیط و تیمار، تمامی صفات مورد مطالعه به صورت مرکب تجزیه گردید. نتایج تجربه واریانس ساده صفات در کرج و ارومیه نشان داد که هیچگونه اختلاف معنی داری بین تیمارهای کودی و غیر کودی برای صفات مختلف عملکرد ریشه و شکر وجود ندارد، ولی در مشهد این صفات معنی دار شدند. همچنین براساس نتایج تجزیه واریانس مرکب در سه منطقه تمامی تیمارها برای صفات مختلف و اثر متقابل تیمار در محیط نیز معنی دار شده بود. به علاوه مقایسه میانگین تیمارهای کودی و غیر کودی نشان داد که توده تتراپلوئید ET5 کودی دربین هر سه منطقه دارای بیشترین میزان عملکرد ریشه و شکر در بین سایر توده های مورد بررسی بود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۲۹
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی