دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی تحت تأثیر فرایند حرارتی و تحت تأثیر انبارداری در شرایط و دماهای مختلف با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی تحت تأثیر فرایند حرارتی و تحت تأثیر انبارداری در شرایط و دماهای مختلف با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی تحت تأثیر فرایند حرارتی و تحت تأثیر انبارداری در شرایط و دماهای مختلف با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی تحت تأثیر فرایند حرارتی و تحت تأثیر انبارداری در شرایط و دماهای مختلف با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

درسالهای اخیر تقاضای جهانی برای مصرف گوجه فرنگی به دلیل وجود عوامل آنتی اکسیدانی و تغذیه ای بسیار مهم و قابل توجه رو به افزایش بوده است و از کل مقدار تولید شده حدود 60 درصد درصنایع تبدیلی مصرف می شود دربین فراورده های گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی کاربردش بیشتر است و به نام توصیفی ژنریک اب گوجه فرنگی یکبارتغلیظ شده و آبگوجه فرنگی دوبار تغلیظ شده با مواد جامد 28 تا 30 درصد و رب گوجه فرنگی سه بار تغلیظ شده با درجه بریکس 36 تا 40 به فروش می رسد رب گوجه فرنگی یک چاشنی اصلی و رنگ دهنده بسیار مفید دراکثر غذاهای ایرانی می باشد از انجایی که کیفیت محصول رب گوجه فرنگی بسیار حائز اهمیت است لذا دراین قماله مروری به بررسی خصوصیات رب گوجه فرنگی تحت تاثیر فرایند حرارتی ودماها و زمان های مختلف انبارداری می پردازیم رب گوجه فرنگی مورد بحث دراین مقاله درسه نوع تیمار حرارتی رب گوجه فرنگی ساده یکبار تغلیظ شده با بریکس 22 و رب گوجه فرنگی دوبار تغلیظ شده باربریکس 28 و رب گوجه فرنگی سه بار تغلیظ شده باربریکس 32 می باشد دماهای انبار داری مورد بحث دراین مقاله سه دمای 25 درجه سانتیگراد 6 درجه سانتیگراد و 10- درجه سانتیگراد می باشند. خصوصیات مورد بررسی دراین مقاله شامل PH اسیدیته رنگ قوام محتوای ویتامین E اسید آسکوربیک لیکوپن و پروتئین می باشند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۲۷
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی