
مقاله مطالعه اثرات سطوح مختلف آب شور بر برخی از ویژگی های جوانه زنی گیاهان دارویی اسفناج ، جعفری و هل با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثرات سطوح مختلف آب شور بر برخی از ویژگی های جوانه زنی گیاهان دارویی اسفناج ، جعفری و هل با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات سطوح مختلف آب شور بر برخی از ویژگی های جوانه زنی گیاهان دارویی اسفناج ، جعفری و هل با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات سطوح مختلف آب شور بر برخی از ویژگی های جوانه زنی گیاهان دارویی اسفناج ، جعفری و هل با word :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
مرحله جوانه زنی یکی از حساس ترین مراحل رشد گیاهان دارویی است وجود تنش شوری به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک از عوامل موثر بر این مرحله است که می تواند به سبب وجود نمک کلرید سدیم در محیط رشد و آب آبیاری این گیاه رخ دهد. به همین جهت ، تحقیق حاضر به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف آب شور حاصل از کلرید سدیم(شامل 0، 25، 50، 75 و 100 میلی مول) بر درصد و سرعت جوانه زنی گیاه دارویی اسفناج، جعفری و هل در شرایط آزمایشگاه در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار صورت پذیرفت نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که شوری بر روی صفات مورد نظر در سطح 1 درصد آزمون دانکن تاثیر معنی دار گذاشت به نحوی که درصد و سرعت جوانه زنی با افزایش غلظت شوری به شدت کاهش یافت و در غلظت 100 میلی مول کلرید کلسیم هیچ بذری جوانه نزد و در این رابطه هل نسبت به 2 گیاه دیگر کمتر تحت تاثیر اثرات منفی شوری قرار داشت.

- ۹۵/۱۲/۱۴