
مقاله اثر کود زیستی فسفات بارور در2 بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی در منطقه چالدران با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کود زیستی فسفات بارور در2 بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی در منطقه چالدران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود زیستی فسفات بارور در2 بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی در منطقه چالدران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کود زیستی فسفات بارور در2 بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی در منطقه چالدران با word :
مقاله اثر کود زیستی فسفات بارور در2 بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی در منطقه چالدران با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در پژوهش در علوم زراعی از صفحه 1 تا 13 منتشر شده است.
نام: اثر کود زیستی فسفات بارور -2 بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی در منطقه چالدران
این مقاله دارای 13 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکتری های آزاد کننده فسفر
مقاله سیب زمینی
مقاله عملکرد و فسفات بارور -2
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی اثر کود زیستی فسفات بارور -2 بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی (ماردونا، آگریا و مافونا) آزمایشی به صورت فاکتوریل دو عاملی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در سال 1385 در منطقه چالدران انجام گرفت. سه رقم ماردونا، آگریا و مارفونا به عنوان سطوح فاکتور اول و دو مقدار کودی 100 گرم و 200 گرم در هکتار و تیمار شاهد به عنوان سطوح فاکتور دوم مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار شاهد (عدم کود فسفات بارور -2) در مقایسه با تیمارهای مصرف کود از تعداد برگ، ارتفاع بوته، تعداد انشعابات بوته، قطر بزرگترین و کوچکترین غده، تعداد غده در بوته، وزن غده در تک بوته و عملکرد غده پایین تری برخوردار بود و تیمار مصرف 100 گرم کود فسفات بارور -2 در هکتار در تمامی صفات (به جز قطر بزرگترین غده و میانگین وزنی غده تک بوته) در سطح پایین تری نسبت به تیمار مصرف 200 گرم کود فسفات بارور -2 در هکتار قرار گرفت. تیمار شاهد با عملکرد 29630 کیلوگرم در هکتار نسبت به تیمار مصرف 100 گرم و 200 گرم کود در هکتار به ترتیب کاهش عملکردی معادل 22% و 31% را داشت. در میان ارقام مختلف رقم مارفونا در تمامی صفات اندازه گیری شده (به جز ارتفاع بوته) برتر بود. در بین اثرات متقابل تنها ارتفاع بوته تفاوت معنی داری در سطوح مختلف نشان داد، به طوری که رقم آگریا با مصرف 200 گرم کود در هکتار بیشترین ارتفاع بوته و رقم مارفونا بدون مصرف کود، ارتفاع بوته پایین تری نسبت به سایر تیمارها داشت. نتایج بدست آمده از این آزمایش بر موثر بودن استفاده از کود زیستی فسفات بارور -2 برای دست یابی به عملکرد بالا و استفاده بهینه از پتانسیل ذاتی خاک دلالت دارد.

- ۹۵/۱۲/۱۴