مقاله ارزیابی تغییرات شیمیایی و الگوی پروتئینی ماهی سفید Rutilusfirsi درشرایط انجماد با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات شیمیایی و الگوی پروتئینی ماهی سفید Rutilusfirsi درشرایط انجماد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات شیمیایی و الگوی پروتئینی ماهی سفید Rutilusfirsi درشرایط انجماد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات شیمیایی و الگوی پروتئینی ماهی سفید Rutilusfirsi درشرایط انجماد با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 8
چکیده:
در این تحقیق به ارزیابی تغییرات شیمیایی والگوی پروتئینی ماهی سفید نر وماده ( Rutilus firsi kutum) طی 3 ماه نگهداری درفریزر خانگی در دمای 20 – درجه سانتی گراد با اندازه گیری پراکسید، اسید چرب آزاد (FFA) شاخصهای تیوباربیتوریک اسید (TBA) حلالیت پروتئین مورد ازریابی قرار گرفتند که نتایج نشان داد نگهداری دردمای 20- درجه سانتی گراد باعث تغییرات قابل ملاحظه ای در میزان تیوبار بیوتیک اسید FFA، مقادیر شاخصهای پروتئینی ماهی سفید نر می گردد حال آنکه این دما بر پراکسید تاثیر معناداری نداشته است. نگهداری در درمای 20- درجه سانتی گراد باعث تغییرات قابل ملاحظه ای در میزان FFA مقادیر شاخصهای پروتئینی، پراکسید ماهی سفید ماده می گردد حال آنکه این دما بر ، تیوبار بیوتیک اسید تاثیر معناداری نداشته است. نتایج این مطالعه نشان داد ماهی سفید طی 3 ماه نگهداری در فریزر دارای کیفیت قابل قبولی می باشد.
- ۹۵/۱۱/۲۷