بررسی محل قرارگیری میراگرهای جرمی تنظیم شده (TMD) درمدل هشت طبقه بدون خروج از مرکزیت بر اساس میزان کاهش حداکثر پاسخ ها درحالتخطی و غیرخطی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی محل قرارگیری میراگرهای جرمی تنظیم شده (TMD) درمدل هشت طبقه بدون خروج از مرکزیت بر اساس میزان کاهش حداکثر پاسخ ها درحالتخطی و غیرخطی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محل قرارگیری میراگرهای جرمی تنظیم شده (TMD) درمدل هشت طبقه بدون خروج از مرکزیت بر اساس میزان کاهش حداکثر پاسخ ها درحالتخطی و غیرخطی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی محل قرارگیری میراگرهای جرمی تنظیم شده (TMD) درمدل هشت طبقه بدون خروج از مرکزیت بر اساس میزان کاهش حداکثر پاسخ ها درحالتخطی و غیرخطی با word :
نام کنفرانس یا همایش : نخستین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
تعداد صفحات : 12
چکیده مقاله:
مدلهای سازه ای باید طوری انتخاب شوند که بتوانند نمایانگر اثرات ناشی از سه بعدی و غیرخطی بودن باشند. مدل در نظر گرفتهشده در این پژوهش عبارت از مدل سازهای سه بعدی ، 8 طبقه میباشند که ارتفاع طبقات یکسان و برابر 3 متر می باشد. برایسازه فوق خروج از مرکزیت صفر، در نظر گرفته شده است. این خروج از مرکزیت با انتقال مرکز جرم تمامی طبقات به طورهمزمان و در دوجهت اعمال شده است. خروج از مرکزیتها در تمام طبقات یکسان است. به عبارت دیگر مراکز جرم طبقات روییک محور قائم قرار دارند. در این پژوهش از مؤلفه های 11 رکورد زلزله جهت انجام تحلیل های تاریخچه زمانی استفاده شده است.برای مقیاس کردن رکوردها، در هر رکورد ابتدا مؤلفه با حداکثر شتاب زمین (PGA) بزرگتر به 0/4g مقیاس شده و سپس مؤلفهکوچکتر زلزله در همان ضریب مقیاس ضرب شده است. جهت بررسی بدترین حالت وقوع زلزله، مؤلفه قویتر زلزله در جهتی کهسختی ساختمان در آن جهت کمتر است (در این تحقیق، جهت X) به سازه اعمال شده است.جهت طراحی سازه ها از نرم افزار تجاری ETABS ، برای آنالیز و مطالعات پارامتریک از نرم افزار پژوهشی OpenSees استفادهشده است.
- ۹۵/۱۱/۲۷