دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی سطوح مختلف شوری و خشکی بر درصد سدیم وپتاسیم زیره سبز در مرحله جوانه زنی با word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطوح مختلف شوری و خشکی بر درصد سدیم وپتاسیم زیره سبز در مرحله جوانه زنی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح مختلف شوری و خشکی بر درصد سدیم وپتاسیم زیره سبز در مرحله جوانه زنی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطوح مختلف شوری و خشکی بر درصد سدیم وپتاسیم زیره سبز در مرحله جوانه زنی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 18
چکیده:
با توجه به اهمیت گیاهان دارویی، کمبود اراضی حاصلخیز و تحت تاثیر قرار گرفتن کمیت و کیفیت مواد موثره در گیاهان دارویی از عوامل ژنتیکی، شرایط اقلیمی محل رویش گیاه و کیفیت خاک و آب و همچنین این موضوع که اولین مرحله از چرخه زندگی یک گیاه گلدار دارویی مانند زیره سبز مرحله جوانه زنی است در این تحت تاثیر شوری با پنج سطح 0 و 50 و 100 و 200 میلی مول کلرور سدیم و خشکی با پنج سطح 0 و 3-، 5-، 7-، 9- بار (600 PEG) بر خصوصیات جوانه زنی دو توده زیره سبز تابیا و تربت جام (Cuminum cyminum)به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفت و سطوح مختلف شوری و خشکی بر درص سدیم و پتاسیم وهمچنین درصد جوانه زنی وسرعت جوانه زنی مورد ارزیابی قرار گرفت شوروری در درصد پتاسیم بافت خشک دانه رست های زیره سبز کاهش معنی داری معادل 8/35%، 28/42%، 64/58%، 78/70% را موجب شد. درصد سدیم در سطوح غلظت 50، 100 ئ 200 میلی مولار کلرور سدیم کاهش شدیدی در غلظت سدیم ملاحظه گردید. درصدجوانه زنی در هر سطح شوری به ترتیب 13/94% ، 43/3% ریال 64/58% ، 87/97% کاهش را نشان داد. سرعت جوانه زنی نیز نتایج مشابهی داشت به طور کلی در مرحله جوانه زنی، بذور زیره سبز حساسیت بیشتری به شوری در مقایسه با خشکی نشان دادند توده بذر تربت جام نسبت به توده تابیاد در بسیاری از صفات مورد بررسی مقاومت و شوری و خشکی بیشتری از خود در مرحله جوانه زنی نشان داد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۹/۰۶
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی