مقاله خواص حجمی دانه لوبیا تحت سیستمهای مختلف آبیاری و نیاز آبی گیاه با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص حجمی دانه لوبیا تحت سیستمهای مختلف آبیاری و نیاز آبی گیاه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص حجمی دانه لوبیا تحت سیستمهای مختلف آبیاری و نیاز آبی گیاه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص حجمی دانه لوبیا تحت سیستمهای مختلف آبیاری و نیاز آبی گیاه با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
در این تحقیق دانههای لوبیا تحت 5 سیستم مختلف آبیاری (قطرهای زیر سطحی، قطرهای سطحی، بارانی چرخشی، بارانی ثابت و آبیاری سطحی اصلاح شده) کشت گردید. 4 سطح آب مصرفی مورد نیاز گیاه بر اساس فواصل آبیاری پیشنهاد شده در سیستمهای مختلف آبیاری، مورد استفاده قرار گرفت. این چهار مقدار عبارتند از 50، 75، 100 و 125 درصد از آب مورد استفاده مصرفی محاسبه شده گیاه (ETC). تمام پلاتهای کشت شده بصورت دستی برداشت و پس از خشک شدن در هوای آزاد، غلافها و دانههای لوبیا بصورت دستی جدا گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که مقادیر دانسیته حجمی توسط نوع سیستم آبیاری تحت تأثیر قرار میگیرد و سیستم آبیاری سطحی اصلاح شده بیشترین دانسیته حجمی را دارا است ( 722). بیشترین محتوی رطوبتی دانه از دانههایی است که تحت سیستمهای آبیاری بارانی ثابت و بارانی چرخشی تولید شدهاند (4/16 و 16%)، این محتوی رطوبتی بالا بدلیل رطوبت بالای حاکم بر پوشش گیاهی در حین فرآیند آبیاری است. وزن 100 دانه بطور معنیداری با افزایش میزان آب آبیاری تا میزان 100% ETC افزایش یافت (4/60 گرم).
- ۹۵/۰۸/۲۰