دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی رابطه بین طبقه اجتماعی و چگونگی گذران اوقات فراغت با word دارای 90 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین طبقه اجتماعی و چگونگی گذران اوقات فراغت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

فهرست
مقدمه
فصل اول ( کلیات )‌
1-1- بیان مسئله 2
2-1- اهیمت و ضرورت تحقیق 5
3-1- تعریف و تحدید موضوع 8
4-1- اهداف تحقیق ( کلی و جزئی 11
فصل دوم ( مبانی نظری )‌
1-2- پیشینه تجربی 13
2-2- پیشینه نظری 20
3-2- مدل تحلیلی تحقیق 48
4-2- چارچوب نظری 48
5-2- فرضیه های تحقیق 50
فصل سوم ( روش شناسی )
1-3- تعیین متغیرها ( مستقل و وابسته ) 52
2-3- تعریف مفهومی 52
3-3- تعریف عملیاتی 54
4-3- اعتبار و پایایی پایان نامه 56
5-3- روش تحقیق 58
6-3- جامعه اماری و حجم نمونه 58
7-3- شیوه نمونه گیری و مقیاس اندازه گیری 59
8-3- معروف های بیانگر متغیرها 60
9-3- شیوه و تجزیه و تحلیل داده ها 61
فصل چهارم ( نتایج و آمارها )
1-4- مقدمه 63
2-4- آمار توصیفی 64
3-4- آمار استنباطی 69
فصل پنجم (خلاصه و نتیجه گیری )‌
1-5- خلاصه و نتیجه گری 76
2-5- ارائه پیشنهادات 77
3-5- فهرست منابع 78
ضمائم 80

مقدمه

هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی رابطه بین طبقه اجتماعی و چگونگی گذران اوقات فراغت است تقسیم جامعه به طبقات یا قشرها یکی از ویژگی های بارز و تقریباً عمومی ساخت اجتماعی است که همواره توجه نظریه پردازان اجتماعی را جلب کرده است و این تقسیم بندی جامعه به طبقات گوناگون اغلب برحسب ثروت ،‌ اعتبار و قدرت صورت می گیرد ثروت ،‌ حیثیت و قدرت ، مانند کالاهای کمیاب ، در میان اعضای جامعه برابرانه توزیع نشده اند . اشخاصی که از این نمادهای کمیاب برخوردارند در مقایسه با کسانی که این برخورداری را ندارند ،‌ طبقه اجتماعی بالاتری را در نظام قشربندی دارا هستند . به همین سان ، آنهایی که در تقسیم کار اجتماعی شغل مهمی را در اختیار دارند . جای والاتری را در نظام قشربندی اشغال می کنند .
طبقه اجتماعی مادرزادی هر فرد در نحوه زندگی و چگونگی گذراندن اوقات فراغت و تحصیلات ، شغل ، رفتار سیاسی ، مشارکت اجتماعی و رویکردهایش تاثیر تعیین کننده ای دارد . جامعه شناسان در مورد شماره دقیق طبقات اجتماعی در جوامع توافق ندارند برخی دو طبقه و برخی سه طبقه و گروهی هم شش طبقه برای جامعه در نظر می گیرند . وانگهی گـروهی از جامعه شناسان معتقدند که مرز میان طبقات اجتماعی چندان مبهمند که نمی توان افراد را بر حسب طبقه اجتماعی به روشنی طبقه بندی کرد .


فصل اول

1-1-بیان مساله :
در این پژوهش که با روش پیمایشی انجام پذیرفته است به بررسی رابطه بین طبقه اجتماعی و چگونگی گذران اوقات فراغت پرداخته شده و جامعه آماری مورد نظر دانشجویان دانشگاه پیام نور مرند در سال 90 می باشد که جهت گردآوری داده ها از پرسشنامه استفاده شده است .
متغیرهای مستقل در پژوهش : طبقه اجتماعی و متغیر وابسته و اصلی ،‌ چگونگی گذران اوقات فراغت می باشد .
در این تحقیق ما بعد چگونگی گذران اوقات فراغت را از مقوله مصرف بررسی کرده ایم و به بیان مسئله چگونگی گذران اوقات فراغت و رابطه آن با طبقه اجتماعی پرداخته ایم و این سوال را مطرح کرده ایم که آیا بین طبقه اجتماعی و شکل گذران اوقات فراغت رابطه ای هست ؟ آیا افراد طبقه بالا و طبقه پایین به یک شکل اوقات فراغتشان را سپری می کنند .
نوئل کاستلز متفکر برجسته آمریکایی در کتاب عصر اطلاعات می نویسد :‌ « جامعه نو وقتی پدید می آید که شاهد دگرگونی ساختاری در روابط قدرت و روابط تجربه باشیم ،‌ اما گویی جهان نوئی که در برخی نقاط جهان بروز کرده و در برخی نقاط دیگر تصویری از آن ترسیم شده است ،‌ شاهد دگرگونی ساختاری،‌ نه در روابط تولید،‌بلکه در روابط مصرف هستیم . »‌
بودریلارد نیز معتقد است که امروزه ما تحت محاصره خارق العاده مصرف تظاهری و فراوانی خدمات ، اشیاء و کالاهای مادی قرار گرفته ایم ،‌ به نظر وی دیگر دوره احاطه بشر به وسیله بشر پایان یافته و اینک شاهد محاصره بشر بوسیله اشیاء هستیم . (‌سعیدی 1383 :‌ 6 )‌.
این اهمیت فزاینده مصرف به دلیل نقشی است که در زندگی روزمره افراد و ساختارهای جوامع ایفا می کند . حال می خواهیم با مروری به اسناد و پژوهش های تجربی قبلی در یابیم که آیا واقعاً‌ بین طبقه اجتماعی و الگوهای مصرف رابطه ای وجود دارد یا نه ؟
آزمونهای همبستگی اعمال شده میان داده های پیمایشی در سال 2007 در آمریکا نشان دادند که شیوه های مصرف جامعه آماری مورد نظر قویا در نظام قشر بندی و طبقه اجتماعی ریشه دارد (آلورسون ،‌ژرنسیه هلوک- 2007 : 1 و 17 )‌.
و نیز در یک پژوهشی دیگر در انگلستان در سال 2006 شیوه های مصرف کالاهای فرهنگی با الگوسازی متولوژیک توسط پژوهش گران در رابطه با پایگاه اجتماعی و درآمد و طبقه اجتماعی مورد بررسی و آزمون قرار گرفت و رابطه معنادار متغیرهای فوق با شیوه های مصرف مدل واره شده اثبات گردید. ( وینگ چان ،‌گلدروب – 2006 ، 8 تا 11 )‌. درمورد چگونگی گذران اوقات فراغت در ایران تحقیقات زیادی صورت گرفته است که چند مورد را ذکر می کنیم .
1- بررسی چگونگی گذران اوقات فراغت کارکنان اداره شیلات ( استان گیلان ) این تحقیق در دانشگاه علامه طباطبایی توسط آقای صالحی صورت گرفته است .
2- بررسی عوامل اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی موثر بر گذران اوقات فراغت ( شهر مرودشت ) این تحقیق در دانشگاه شیراز توسط آقای عابدینی صورت گرفته است.
3- بررسی چگونگی گذران اوقات فراغت دانش آموزان دبیرستانی در طی ایام تعطیلات ( شهر کرد و بروجرد ) این تحقیق در دانشگاه اصفهان توسط آقای شهابی صورت گرفته است .
4- شیوه گذران اوقات فراغت دانش آموزان پایه دوم و سوم دبیرستان (شهرستان بابل) این تحقیق توسط آقای حاجی تبار در دانشگاه گیلان صورت گرفته است .

منابع فارسی :
1- یوسفی ،‌باقر (‌سال چهارم )‌،‌چگونگی گذران اوقات فراغت ،‌تهران ،‌نشر امید دانش
2- نبوی ،‌بهروز ( 1369 )‌،‌مقدمه در جامعه شناسی ،‌تهران ،‌انتشارات علمی
3- بهنام ،‌جمشید ( 1348 ) ، مقدمه ای بر جامه شناسی ایران ،‌ تهران ،‌انتشارات خوارزمی .
4- کوهستانی ، حسین علی ،‌(1378 ) ، پژوهشی در اوقات فراغت و راه های بهره وری از آن ،‌تهران ،‌نشر تیهو .
5- احسانی ،‌محمد ،‌(‌1380 ) ،‌اوقات فراغت ،‌تهران ،‌انتشارات امید دانش .
6 – ثلاثی ، محسن ،‌( 1384 )‌،‌ در آمدی به جامعه شناسی ،‌تهران ،‌انتشارات توتیا .
7- ریتزر ،‌جورج ، ( 1374 )‌،‌جامعه شناسی در دوران معاصر ،‌تهران ، انتشارات علمی
8- توکلی ،‌نیره ،‌(1383 )‌، جامعه شناسی صنعتی ، تهران ،‌انتشارات دانشگاه پیام نور .
9- گیدنز ، آنتونی ( سال 1379 ) ،‌جامعه شناسی ،‌ترجمه منوچهر صبوری ، تهران ،‌نشر نی.
10- کوزر ،‌ل ،‌( 1379 ) ،‌زندگی و اندیشه بزرگان جامعه شناسی ، ترجمه ثلاثی ،‌تهران ،‌انتشارات علمی .
11 – خدابنده لو ،‌ س ،‌ (1372 ) ، جامعه شناسی قشرها و نابرابریهای اجتماعی ، مشهد ،‌انتشارات جهاد دانشگاهی .
12- تورشتاین ،‌و ،‌(‌1383 ) نظریه طبقه مرفه ،‌ترجمه فرهنگ ارشاد ، تهران ،‌نشر نی .

*Bourdieu P. (1984) Distinction Translated By Richard Nice
LondomRoutledge
*Veblen T. (1899) The Theory of the leisure class : An Economic
Study of Institutions. New York : B . W . Huebsch .
*Turnerj. (1998). The Structure of sociological Theory
Belmont CA: Wadsworth Publishming Company.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۸/۱۶
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی