مقاله کاربرد اولتراسونیک در تکنولوژی فرآورده های لبنی با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد اولتراسونیک در تکنولوژی فرآورده های لبنی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد اولتراسونیک در تکنولوژی فرآورده های لبنی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد اولتراسونیک در تکنولوژی فرآورده های لبنی با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
تعداد صفحات: 17
چکیده:
تکنیک اولتراسونیک یک روش تجزیه ای و کنترلی جدیدی در عملیات فرآیند صنایع غذایی می باشد. این تکنولوژی در صنایع غذایی عملیات های کنترل کیفیت غذاها، کنترل فرآیند، هموژنیزاسیون، تمیز کردن، استریلیزاسیون و;.را انجام می دهد. معایب این روش تولید رادیکالهای آزاد در غذا و همچنین ایجاد طعم نامطلوب در برخی آبمیوه ها و غذاهای چرب برجسته ترین مزیت این روش غیر مخرب بودن و وقت گیر نبودن آن است. یکی از کاربردهای مهم فراصوت، در صنایع لبنی است که کاربرد عمده این روش در غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها، هموژنیزاسیون، تمیزسازی، غیر فعال کردن آنزیم ها، استریلیزاسیون، پاستوریزاسیون، تغییراتویسکوزیته، تولید شیر کم لاکتوز با رهاسازی بتاگالاکتوزیداز داخلی سلول و هموژنیزاسیون می باشد. اثر اصلی فراصوت بر روی میکروارگانیسم ها به خاطر فشارهای متناوب سریع فیزیکی است و این کار در صورتی تاثیر بیشتری دارد که فراصوت همراه روشهای دیگری مثل ترکیب با فشار و گرما به کار رود که"مونو ترمو سونیکیشن"نامیده میشود.اساس کار هموژنیزه کردن التراسونیک حفره زایی(کاویتاسیون) است که باعث کوچک شدن گویچه های چربی میشود. استفاده از امواج فراصوت در فرایند غشایی میکروفیلتراسیون شیر، با کاهش فیلتر کیک و جلوگیری از گرفتگی، سبب بهبود و ادامه فرایند بدون نیاز به اجرای عملیات CIP و توقف شده و اجازه می دهد حجم شیر بیشتری در یک سیکل فرایند شود. از امواج اولتراسوند در بررسی نحوه رسیدن پنیر، ضایعات ساختمان و بررسی حفرات توخالی در پنیر استفاده می شود.
- ۹۵/۰۸/۱۴