دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران

تعداد صفحات: 1

چکیده:

باکتری لیستریا منوس یتوژنز کوکوباسیل گرم مثبت غیر هاگ گذار می باشد . این باکتری در انسان و حیوان بیماریزاست وعوارض مختلفی را ا یجاد می کند . راه اصلی انتقال ا ین باکتری به انسان از طریق مصرف غذاها ی آلوده است و با توجه به اینکه گوشت مرغ و ماهی دو منبع غذا ییِِ مهم برای انسان است لذا جدا سازی این باکتری از این دو منبع از نظر بهداشت مواد غذایی بسیار مهم است . در این تحقیق تعداد صد نمونه گوشت مرغ و صد نمونه گوشت ماه ی از فروشگاهای مرغ وماه ی در شهرکرد اخذ گرد ید و م یزان 25 گرم از ا ین نمونه ها در محیط غنی کننده لیستریا به مدت 48 ساعت دردما ی 4 درجه سانتیگرادغنی شده و سپس 1 سی سی از محلول غنی شده بر روی محیط انتخابی لیستریا کشت داده شد و پس از انکوباسیون پرگنه ها ی مشکوک به لیستریا مونوسیتوژنز شناسایی وبه منظور تشخیص قطعی مورد آزمایشات بیوشیمیایی و میکروبی قرار گرفت . در پایان از 100 نمونه گوشت مرغ 5 نمونه %)5) لیستریا مثبت جدا شد و از 100 نمونه گوشت ما هی این باکتری جدا نگردید که به نظر میرسد لا یه موکوسی سطح گوشت ماهی و رقابت بعضی باکتری ها مانند لاکتوباسیلوس پلانتاروم , سودوموناس فلورسنس و لاکتو باسیلوس ساکیی مانع جدا سازی این باکتری از گوشت ماهی گرد ید . در مقا یسه با میانگین جهانی میزان آلودگی گوشت به ا ین باکتری در شهرکرد بسیار پایین می باشد ولی رعا یت اصول بهداشتی در طبخ غذاها و خط تولید غذاها ی آماده و نیمه آماده در جلوگیری از آلودگی به این باکتری بسیار مهم می باشد .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۸/۰۷
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی