مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جدا سازی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز از گوشت مرغ و ماهی عرضه شده در بازار شهرکرد در سال 85 با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
تعداد صفحات: 1
چکیده:
باکتری لیستریا منوس یتوژنز کوکوباسیل گرم مثبت غیر هاگ گذار می باشد . این باکتری در انسان و حیوان بیماریزاست وعوارض مختلفی را ا یجاد می کند . راه اصلی انتقال ا ین باکتری به انسان از طریق مصرف غذاها ی آلوده است و با توجه به اینکه گوشت مرغ و ماهی دو منبع غذا ییِِ مهم برای انسان است لذا جدا سازی این باکتری از این دو منبع از نظر بهداشت مواد غذایی بسیار مهم است . در این تحقیق تعداد صد نمونه گوشت مرغ و صد نمونه گوشت ماه ی از فروشگاهای مرغ وماه ی در شهرکرد اخذ گرد ید و م یزان 25 گرم از ا ین نمونه ها در محیط غنی کننده لیستریا به مدت 48 ساعت دردما ی 4 درجه سانتیگرادغنی شده و سپس 1 سی سی از محلول غنی شده بر روی محیط انتخابی لیستریا کشت داده شد و پس از انکوباسیون پرگنه ها ی مشکوک به لیستریا مونوسیتوژنز شناسایی وبه منظور تشخیص قطعی مورد آزمایشات بیوشیمیایی و میکروبی قرار گرفت . در پایان از 100 نمونه گوشت مرغ 5 نمونه %)5) لیستریا مثبت جدا شد و از 100 نمونه گوشت ما هی این باکتری جدا نگردید که به نظر میرسد لا یه موکوسی سطح گوشت ماهی و رقابت بعضی باکتری ها مانند لاکتوباسیلوس پلانتاروم , سودوموناس فلورسنس و لاکتو باسیلوس ساکیی مانع جدا سازی این باکتری از گوشت ماهی گرد ید . در مقا یسه با میانگین جهانی میزان آلودگی گوشت به ا ین باکتری در شهرکرد بسیار پایین می باشد ولی رعا یت اصول بهداشتی در طبخ غذاها و خط تولید غذاها ی آماده و نیمه آماده در جلوگیری از آلودگی به این باکتری بسیار مهم می باشد .
- ۹۵/۰۸/۰۷