مقاله اثر عصاره گوجه فرنگی، الکل و آب شور بر روی جوانه زنی بذور چند گیاه داروئی با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر عصاره گوجه فرنگی، الکل و آب شور بر روی جوانه زنی بذور چند گیاه داروئی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره گوجه فرنگی، الکل و آب شور بر روی جوانه زنی بذور چند گیاه داروئی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر عصاره گوجه فرنگی، الکل و آب شور بر روی جوانه زنی بذور چند گیاه داروئی با word :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
تعداد صفحات: 3
چکیده:
برای ارزیابی اثر آللوپاتیک آب میوه گوجه فرنگی، الکل اتانل و آب نسبتا شور بر روی جوانه زنی بذر 5 گیاه داروئی شامل:هل، اسفناج، جعفری، ترب و شنبلیله این آزمایش طراحی و به مورد اجرا گذاشته شد. این آزمایش در قالب طرح فاکتوریل برپایه طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور در سه تکرار انجام شد. فاکتور اول (A) در پنج سطح دربرگیرنده بذر 5 گیاه داروئی شامل :a1:هل، a2: اسفناج، a3: جعفری، a4:ترب و a5:شنبلیله، و فاکتور دوم (B) نیز در پنج سطح شامل تیمارهای آبیاری بذور (b1:آب مقطر، b2 50%: آب میوه گوجه فرنگی+ 50 % (حجمی) آب مقطر، b3: 20% الکل اتانل(96%)+80%(حجمی)آب مقطر، b4:آب شور 5/3 میلی زیمنس بر سانتی متر، b5:آب شور 11 میلی زیمنس بر سانتی متر(آب مقطر با افزودن نمک ((NaCl در پتری دیش بود. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثرات ساده تیمارها (نوع گیاه، و نوع محلول آبیاری) و اثر متقابل آنها بر تعداد بذور جوانه زده در سطح 1% معنی دار بوده است. مقایسه میانگین داده ها نشان داد که کمترین جوانه زنی مربوط به بذر گیاه جعفری و بیشترین جوانه زنی مربوط به بذر گیاه شنبلیله می باشد.
- ۹۵/۰۸/۰۶