مقاله جداسازی سالوونلا تیفی هوریوم و سالوونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آى با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی سالوونلا تیفی هوریوم و سالوونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آى با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی سالوونلا تیفی هوریوم و سالوونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آى با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جداسازی سالوونلا تیفی هوریوم و سالوونلا انتریتیدیس در شیر و فرآورده های آى با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
سالمونلا دارای گسترش جغرافیایی وسیعی است و قادر به ایجاد عفونت در طیف وسیعی از موجودات زنده از جمله انسان، حیوان و پرندگان می باشد. غذاهایی از قبیل گوشت و شیر خام و فرآورده هایی که تحت تیمار حرارتی قرار نمی گیرند مانند پنیر، خامه و بستنی از مهمترین منبع آلودگی انسان با سالمونلا می باشد. این مطالعه با هدف تعیین شیوع سالمونلا و بررسی ژن ه ای حدت سالمونلا انتریتیدیس و سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیر و فراورده های شیری در اصفهان انجام شده است. در فاصله زمانی تیر 1390 تا تیر ماه سال 1391، اط مناطق مختلف استان اصفهان 360 نمونه شامل شیر خام و فرآورده های آنب ه طور تصادفی جمع آوری گردید، تمامی نمونه ها از نظر وجود سالمونلا به روش استانداردم ورد آزمایش قرار گرفتند. به منظور استخراج DNA از باکتری های مورد مطالعه از روش واکنش زنجیره ای پلی مراز 1/66 درصد به دست آمد. نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر نشان داد شیر خام دارای بیش ترین میزان آلودگی به سالمونلا در مقایسه با سایر فراورده های لبنی داشته است.
- ۹۵/۰۸/۰۵