مقاله تجزیه و تحلیل ایمنی شغلی در یکی از شرکتهای پالایش نفت با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل ایمنی شغلی در یکی از شرکتهای پالایش نفت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل ایمنی شغلی در یکی از شرکتهای پالایش نفت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل ایمنی شغلی در یکی از شرکتهای پالایش نفت با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جایگاه ایمنی، بهداشت و محیط زیست در سازمانها
تعداد صفحات: 12
چکیده:
امروزه همزمان با پیشرفت علم و تکنولوژی انسان نیز در معرض خطرات بسیاری قرار می گیرد. مهمترین بخش از هر برنامه ایمنی و بهداشتی و به عبارت کاملتر هر سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت, شناسایی خطرات است و در واقع موتور سیستم محسوب می شود. ابتدا باید خطرات را شناسایی نمود تا بتوانیم بر اساس آن راه مقابله و حذف خطر را پیشنهاد کنیم و اهداف و برنامه های ایمنی- بهداشتی خود را تنظیم نماییم. هر چه [ شناسایی خطر دقیق تر باشد, سیستم ما عملکرد بهتری را بروز می دهد. [ 1 شناسایی خطر و ارزیابی ایمنی روشهای مختلفی دارد, از جمله این روشها می توان به ممیزی ایمنی, آنالیز ایمنی شغل و ; اشاره نمود. منظور از آنالیز ایمنی شغل مطالعه و آنالیز کلیه مراحل و فعالیت هایی می باشد که [ جهت رسیدن به هدف اصلی یک فعالیت انجام می شود. [ 2 جهت انجام این مطالعه 5 واحد شرکت پالایش نفت آبادان انتخاب گردید. این مطالعه که از نوع توصیفی- تحلیلی می باشد, ابتدا تمام مشاغل موجود در 5 واحد این شرکت که 65 شغل بود, مشخص گردید و از میان آنها 45 شغل با توجه به فاکتورهایی نظیر بروز بیشترین حوادث در شغل- غیبت های ناشی از کار کارگران- شکایات کارگران و ; انتخاب گردید و سپس کلیه وظایف شغلی تعیین و در یک فرآیند به مجموعه ای از زیر وظایف تقسیم شده است. جداول مربوطه با استفاده از روش مشاهده, بررسی حوادث قبلی, مصاحبه با کارگران و تهیه فرم شناسایی خطرات تکمیل می گردد.
نتایج حاصل از بررسی جداول نشان می دهد, در بین خطرات احتمالی موجود در این 5 واحد از نوع سقوط فرد از ارتفاع (از روی داربست- سکو و سبد متصل به جرثقیل) بیشترین فراوانی نسبی ( 41 %) و سپس خطر لیز خوردن با فراوانی نسبی ( 24 %) را به خود اختصاص داده اند. مهمترین راهکارهای کنترلی پیشنهاد شده برای خطرات شناسایی شده شامل تهیه دستورالعملهای جدید, حذف یا کاهش تکرار بعضی از وظایف ، اجرای برنامه های آموزش مداوم, استفاده از کمربند ایمنی، حمایل ایمنی (برای پیشگیری از سقوط), اضافه نمودن حفاظ به ماشین آلات و ; است.
- ۹۵/۰۸/۰۵