مقاله بررسی وراثت مقاومت به شته روسی در گندم با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی وراثت مقاومت به شته روسی در گندم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وراثت مقاومت به شته روسی در گندم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی وراثت مقاومت به شته روسی در گندم با word :
مقاله بررسی وراثت مقاومت به شته روسی در گندم با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه 471 تا 484 منتشر شده است.
نام: بررسی وراثت مقاومت به شته روسی در گندم
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم نان
مقاله شته روسی
مقاله مقاومت
مقاله بیوتیپ
مقاله توالی های کوتاه تکرار شونده
چکیده و خلاصهای از مقاله:
اخیرا چندین ژنوتیپ گندم مقاوم به بیوتیپ جدید (II) شته روسی شناسایی شده که لاین CI2401 یکی از مهم ترین آن ها است. به منظور مطالعه مقاومت به این شته از جمعیت F2 حاصل از تلاقی این لاین مقاوم با رقم زراعی و حساس Glupro استفاده شد. پس از کاشت جداگانه بذرهای F2، آلوده سازی گیاهچه ها در مرحله یک برگی با بیوتیپ II شته روسی انجام و مقاومت و حساسیت آن ها 15 و 20 روز بعد از آلوده سازی ارزیابی شد. بررسی نسبت های فنوتیپی در جمعیت F2 با استفاده از آزمون مربع کای نشان داد که نسبت افراد حساس به مقاوم مطابق نسبت ساده مندلی 3:1 است و بنابراین یک ژن غالب، مقاومت به بیوتیپ II شته روسی در این جمعیت را کنترل کرده است. به منظور تعیین محل این ژن مقاومت بر روی ژنوم گندم، از 42 جفت آغازگر اختصاصی SSR که تمامی بازوهای کروموزومی را پوشش می دهد استفاده شد. آزمون مربع کای برای تک تک این نشانگرها هیچ گونه انحرافی از تفرق ساده تک ژنی آن ها در این جمعیت نشان نداد. از بین تمامی این نشانگرها، تنها دو نشانگر Xbarc126و Xgwm121 که جرء نشانگرهای اختصاصی کروموزوم شماره 7 از ژنوم D گندم هستند با ژن مقاومت تا حدودی پیوسته بوده و سایر نشانگرها با این ژن پیوستگی نشان ندادند. این امر نشان دهنده آن است که این ژن مقاومت نیز همانند بسیاری دیگر از ژن های مقاومت شناسایی شده قبلی بر روی کروموزوم7D گندم قرار گرفته است و می توان از آن برای تولید ارقام مقاوم جدید استفاده کرد.
- ۹۵/۰۸/۰۵