مقاله بررسی اثرات آنتی اکسیدان عصاره الکلی کلاله زعفران در مقابله با سمیت کبدی ریفامپین با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات آنتی اکسیدان عصاره الکلی کلاله زعفران در مقابله با سمیت کبدی ریفامپین با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آنتی اکسیدان عصاره الکلی کلاله زعفران در مقابله با سمیت کبدی ریفامپین با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آنتی اکسیدان عصاره الکلی کلاله زعفران در مقابله با سمیت کبدی ریفامپین با word :
مقاله بررسی اثرات آنتی اکسیدان عصاره الکلی کلاله زعفران در مقابله با سمیت کبدی ریفامپین با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در گوارش از صفحه 211 تا 218 منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات آنتی اکسیدان عصاره الکلی کلاله زعفران در مقابله با سمیت کبدی ریفامپین
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زعفران
مقاله ریفامپین
مقاله سمیت کبدی
مقاله آنتی اکسیدان
مقاله موش صحرایی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری سل هم چنان به عنوان یک مساله بهداشت عمومی در سراسر جهان مطرح است. ریفامپین که به عنوان یک آنتی بیوتیک به طور معمول برای درمان بیماری سل مورد استفاده قرار می گیرد، یک عالم توکسیک قوی برای کبد به شمار می رود. هدف از این مطالعه، ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره الکلی کلاله زعفران در مقابل سمیت کبدی ریفامپین در موش صحرایی است.
روش بررسی: موش های صحرایی نرویستار به طور تصادفی در 5 گروه 8 سری توزیع گردیدند. گروه 1 به عنوان شاهد سالم، نرمال سالین (10 ml/kg) و گروه 2 نیز به عنوان شاهد مسموم، ریفامپین (500 mg/kg) دریافت کرد. به گروه های 3 تا 5 به ترتیب سیلیمارین (50 mg/kg) و عصاره الکلی کلاله زعفران در دوزهای روزانه و به مدت یک ماه انجام گردید. در پایان دوره آزمایش، ماحصل پراکسیداسیون لیپیدی (مالون دی آلدئید)، فعالیت سوپر اکسید دسموتاز، کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز و گلوتاتیون ردوکتاز جهت ارزیابی استرس اکسیداتیو در هموژنات بافت کبد مورد سنجش قرار گرفت. گروه ها توسط آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی بونفرونی با هم مقایسه گردیدند. سطح معنی داری p<0.05 در نظر گرفته شد.
یافته ها: عصاره الکلی زعفران 80 mg/kg) و (40 و سیلیمارین به طور معنی داری میزان پراکسیداسیون لیپیدی را کاهش و سطوح آنتی اکسیدان ها را در موش های تیمار شده با ریفامپین، به صورت وابسته به دوز افزایش دادند.
نتیجه گیری: یافته های بررسی حاضر نشان می دهد که اثرات محافظتی کلاله زعفران در آسیب اکسیداتیو کبدی ناشی از ریفامپین، ممکن است با خواص آنتی اکسیدانی و زدایندگی رادیکال آزاد آن مرتبط باشد.
- ۹۵/۰۸/۰۵