مقاله براورد و پایش رسوبات معلق مدخل اروند رود به خلیج فارس با استفاده از تصاویر ماهواره ای ETM+ لندست با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله براورد و پایش رسوبات معلق مدخل اروند رود به خلیج فارس با استفاده از تصاویر ماهواره ای ETM+ لندست با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله براورد و پایش رسوبات معلق مدخل اروند رود به خلیج فارس با استفاده از تصاویر ماهواره ای ETM+ لندست با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله براورد و پایش رسوبات معلق مدخل اروند رود به خلیج فارس با استفاده از تصاویر ماهواره ای ETM+ لندست با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
تعداد صفحات: 6
چکیده:
دراین مطالعه نتایج بررسی کمی و پایش رسوبات معلق مدخل اروند رود به خلیج فارس با استفاده از تصاویر ماهواره ای سنجیده ETM+ لندست ارایه شده است. برای مطالعه رسوبات معلق(SSC) لازم است که تصحیحات اتمسفری بر روی تصاویر صورت گیرد. بازتابش دور سنجی(Rrs) براساس اطلاعات پخش اتمسفری مولکول ها و آیروسل ها تصحیح شدند. مشخص شد که با تصحیحات اتمسفری مناسب می توان از تصاویر ماهواره ای ETM+ پایش رسوبات معلق به خوبی استفاده کرد. در این مطالعه از باندهای 1 تا 5 سنجنده ETM+ و برخی نسبت های باندی مانند 2/1،3/1،3/2 و 4/3 استفاده شده است. در نسبت گیری باندی، باندی که طول موج بلندتری داشته در صورت کسر قرار گرفته است، لذا نسبت های کوچکتر به معنی بیشتر بودن میزان عبور تابش از اتمسفر است. با این حال این نسبت ها ممکن است افزایش رسوبات معلق را نیز نشان دهند زیرا با افزایش رسوبات حداکثر بازتایش از اتمسفر است. با این حال، این نسبت ها ممکن است افزایش رسوبات معلق را نیز نشان دهند زیرا با افزایش رسوبات حداکثر بازتابش به سمت طول موج های بالاتر شیفت می کند. با وجود اینکه سنجنده ETM+ برای پایش اهداف زمینی طراحی شده است.اما این مطالعه نشان داد که می توان از ان برای کمی سازی خواص نوری اب های ساحلی نیز استفاده کرد.
- ۹۵/۰۸/۰۵