مقاله نقش سرمایه اجتماعی در مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی (مطالعه موردی: شهر تهران) با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش سرمایه اجتماعی در مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی (مطالعه موردی: شهر تهران) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش سرمایه اجتماعی در مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی (مطالعه موردی: شهر تهران) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش سرمایه اجتماعی در مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی (مطالعه موردی: شهر تهران) با word :
مقاله نقش سرمایه اجتماعی در مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی (مطالعه موردی: شهر تهران) با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در مجله جنگل ایران از صفحه 273 تا 285 منتشر شده است.
نام: نقش سرمایه اجتماعی در مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی (مطالعه موردی: شهر تهران)
این مقاله دارای 13 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرمایه اجتماعی
مقاله مشارکت
مقاله شهروندان
مقاله پارک های جنگلی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: زارع سارا
جناب آقای / سرکار خانم: نمیرانیان منوچهر
جناب آقای / سرکار خانم: شعبانعلی فمی حسین
جناب آقای / سرکار خانم: قاسمی جواد
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف از این تحقیق توصیفی – پیمایشی، بررسی نقش سرمایه اجتماعی در مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی تهران است. جامعه آماری تحقیق، بازدیدکنندگان پارک های جنگلی شهر تهران (چیتگر، لویزان، طالقانی و سرخه حصار) بودند. با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه گیری تصادفی ساده، 205 نفر به عنوان نمونه تعیین شدند. ابزار تحقیق، پرسشنامه ای بود که روایی آن بر اساس پانل متخصصان تایید شد و برای تعیین پایایی بخش های مختلف، از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد (094 تا 086). داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحلیل همبستگی نشان داد که بین مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی و سرمایه اجتماعی در سطح یک درصد رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. تحلیل واریانس نیز نشان داد که بین مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی و سطوح مختلف سرمایه اجتماعی در سطح پنج درصد تفاوت معنی دار وجود دارد. در تحلیل رگرسیونی گام به گام نیز به ترتیب هفت متغیر وارد تحلیل شدند که در مجموع حدود 662 درصد از واریانس تمایل به مشارکت شهروندان در امور پارک های جنگلی را تبیین کردند. به این ترتیب مشارکت و سرمایه اجتماعی، ارتباط دوسویه و متقابلی دارند. به موجب این، افزایش سطح سرمایه اجتماعی در شهروندان و به دنبال آن ایجاد تمایل در افراد برای مشارکت در امور شهری مانند فعالیت در پارک های جنگلی و فضاهای سبز، موضوعی مهم و انکارناپذیر است. بنابراین، سرمایه اجتماعی در این بخش اهمیت زیادی دارد و توجه به شاخص ها و مولفه های آن و ارتقای سطح سرمایه اجتماعی در این جوامع و ذی نفعان، می تواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف آرمانی این بخش حیاتی ایفا کند.
- ۹۵/۰۸/۰۳