مقاله طراحی الگوی ارزیابی عملکرد برنامه های کلان تحقیقات ناجا (با رویکرد تحقیقات نرم) با word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی الگوی ارزیابی عملکرد برنامه های کلان تحقیقات ناجا (با رویکرد تحقیقات نرم) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی الگوی ارزیابی عملکرد برنامه های کلان تحقیقات ناجا (با رویکرد تحقیقات نرم) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی الگوی ارزیابی عملکرد برنامه های کلان تحقیقات ناجا (با رویکرد تحقیقات نرم) با word :
مقاله طراحی الگوی ارزیابی عملکرد برنامه های کلان تحقیقات ناجا (با رویکرد تحقیقات نرم) با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر 1389 در توسعه انسانی پلیس از صفحه 55 تا 74 منتشر شده است.
نام: طراحی الگوی ارزیابی عملکرد برنامه های کلان تحقیقات ناجا (با رویکرد تحقیقات نرم)
این مقاله دارای 20 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چشم انداز
مقاله راهبرد
مقاله کارت امتیازی متوازن
مقاله ارزیابی عملکرد
مقاله تحقیقات انتظامی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: احمدوند علی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: کشوری عبدالرحمان
جناب آقای / سرکار خانم: نیکوکار غلامحسین
جناب آقای / سرکار خانم: حاتمی حمیدرضا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
این پژوهش به منظور طراحی الگوی مناسب برای ارزیابی عملکرد برنامه های راهبردی تحقیقات ناجا انجام می شود. در این تحقیق ضمن ارایه الگوهای ارزیابی عملکرد و به ویژه الگوهای ارزیابی تحقیقات به نقد و بررسی آن ها پرداخته و از بین الگوهای رایج با به کارگیری هم زمان چارچوبه ی چهار الگوی EFQM، BSC، تحلیل ذی نفعان و ماتریس ارزیابی عملکرد، مدلی ارایه می دهد که نقاط قابل توسعه سایر الگوها را بهبود می بخشد. در این الگو 5 معیار (بعد) به عنوان توانمندساز و دو معیار به عنوان نتایج ارایه شدند. از این معیارها، چهار معیار (بعد) توانمندساز درون سازمانی است که عبارتند از: «رشد و یادگیری»، «ظرفیت و توان تحقیقاتی»، «فرایندهای داخلی پژوهش»، «بودجه و اعتبارات تحقیقاتی» و یک معیار توانمندسازِ خارجی با عنوان «سیاست ها و قوانین». هم چنین این الگو دارای دو بعد رضایت ذی نفعان « و «سرآمدی و تاثیرگذاری اجتماعی» به عنوان نتایج آن است.
- ۹۵/۰۸/۰۱