مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس میوه سرو کوهی (Thuja occidentalis) دراختلاط با استون بر روی حشرات کامل سوسک کشیش (.Rhizopertha dominica F) در شرایط آزمایشگاهی با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس میوه سرو کوهی (Thuja occidentalis) دراختلاط با استون بر روی حشرات کامل سوسک کشیش (.Rhizopertha dominica F) در شرایط آزمایشگاهی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس میوه سرو کوهی (Thuja occidentalis) دراختلاط با استون بر روی حشرات کامل سوسک کشیش (.Rhizopertha dominica F) در شرایط آزمایشگاهی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس میوه سرو کوهی (Thuja occidentalis) دراختلاط با استون بر روی حشرات کامل سوسک کشیش (.Rhizopertha dominica F) در شرایط آزمایشگاهی با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
فهیمه خدابنده – گروه گیاهپزشکی، دانشکده ی کشاورزی، دانشگاه ارومیه
محمدحسن صفرعلیزاده – گروه گیاهپزشکی، دانشکده ی کشاورزی، دانشگاه ارومیه
سیدعلی صفوی – گروه گیاهپزشکی، دانشکده ی کشاورزی، دانشگاه ارومیه
فریبا صنفی – گروه گیاهپزشکی، دانشکده ی کشاورزی، دانشگاه ارومیه
چکیده:
در سالهای اخیر، استفاده از مشتقات گیاهان به عنوان جایگزین سموم شیمیایی در کنترل آفات بسیار مورد توجه قرار گرفتهاست. در میان این مشتقات اسانسهای گیاهی مورد توجه می باشند. این ترکیبات به صورت سموم تدخینی، حشره کشهایتماسی، دورکننده ها و بازدارنده تغذیه و میزان تخم ریزی عمل کرده و رشد جمعیت حشره را تحت تأثیر می گذارند. درتحقیق حاضر اسانس میوه سرو کوهی (Thuja occidentalis) و مخلوط اسانس مذکور با استون روی حشرات بالغ سوسک کشیش (Rh. dominica) در شرایط آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفت. این تحقیق در قالب طرح کاملا تًصادفی با شش تیمار انجام گرفت و اسانس میوه سرو با استفاده از روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر تهیه شد. آزمایش در شرایط دمایی 2±30 درجه سیلسیوس و رطوبت نسبی 5±60 درصد در تاریکی انجام شد. اسانس به کار رفته به طور معنی داری باعث کشندگی حشره مورد مطالعه در 24 ساعت شد. مقادیر LC50 و LC95 برای اسانس میوه سرو کوهی به ترتیب 259/8 و 561/8 میکرولیتر بر لیتر محاسبه گردید. مقدار LC25 برای استون 111/1 میکرولیتر بر لیترو برای اسانس میوه سرو 189/3 میکرولیتر بر لیتر محاسبه شد. در آزمایش ترکیب مقادیر LC25 اسانس سرو و استون، کشندگی بالای 50%(82/3 درصد) مشاهده گردید که نشان دهندهی خاصیت تشدید کنندگی این دو ماده بر همدیگر بوده و میزان تلفات افزایش یافته است.
- ۹۵/۰۷/۲۴