مقاله بهینه سازی ماست میوه ای غنی شده با فیبر پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی ماست میوه ای غنی شده با فیبر پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی ماست میوه ای غنی شده با فیبر پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی ماست میوه ای غنی شده با فیبر پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
افسانه عظیمی محله – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قو
شهین زمردی – استادیار بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجا
علی محمدی ثانی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
ریحانه احمدزاده قویدل – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
چکیده:
فیبر پرتقال از محصولات جانبی حاصل از پرتقال ترکیب جدیدی است که میتوان در تولید فراورده های لبنی استفاده نمود. در این پژوهش اثر افزودن فیبر پرتقال و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست میوهای توت فرنگی با استفاده از طرح آزمایشیCCRD و روش سطح پاسخ بررسی گردید. مقدار فیبر پرتقال در محدوده0-1/2درصد و زمان در محدوده 29-3روز بود. نتایج حاصل نشان داد مقدار فیبر بر ماده خشک ، سینرزیس و قابلیت پذیرش کلی تاثیر معنی داری داشت 0/05بطوریکه با افزایش مقدار فیبر ماده خشک بطور معنی داری افزایش و سینرزیس کاهش یافت. اما میزان فیبر برpH و درصد اسیدیته ماست تاثیر معنی داری نداشت .( 0/05 زمان نگهداری بر سینرزیس pH و اسیدیته ماست تاثیر معنی داری داشت ( 0/05 با گذشت زمان مقدار اسیدیته و سینرزیس افزایش و pH کاهش یافت. نتایج تجزیه آماری ارزیابی حسی نمونههای ماست نیز نشان داد که با افزایش مقدار فیبر امتیاز قابلیت پذیرش کلی کاهش یافت
- ۹۵/۰۷/۱۶