مقاله کشاورزی ارگانیک و نقش آن در امنیت و سلامت غذایی با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کشاورزی ارگانیک و نقش آن در امنیت و سلامت غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کشاورزی ارگانیک و نقش آن در امنیت و سلامت غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کشاورزی ارگانیک و نقش آن در امنیت و سلامت غذایی با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
علیرضا احمدی – دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی-توسعه روستائی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
مسعود برادران – دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
چکیده:
مفهوم امنیت غذایی بسیار گسترده است و بوسیله تعامل دامنه ای از عوامل زیست شناختی، اقتصادی، اجتماعی، کشاورزی و فیزیکی تعیین می شود. در دهه های اخیر رشد جمعیت باعث شد که منابع طبیعی به صورت فشرده تری مورد استفاده قرارگیرند، بدلیل کاهش عملکرد منابع و به دنبال آن استفاده بیش از حد و نامناسب مواد شیمیایی در کشاورزی، سبب آلودگی آب، نابودی تنوع ژنتیکی و افت کیفیت خاک گردیده است. بنابراین در طی سالهای اخیر نگرانیهای جهانی در خصوص عواقب و اثرات جانبی برخی از فعالیتهای کشاورزی نوین برمحیط زندگی انسان افزایش یافته و محققان را به تفکر بیشتر و نگاهی عمیقتر به فعالیتهای کشاورزی وا داشته است. کشاورزی ارگانیک را به عنوان راهکار عمده برای مقابه با این مشکلات قلمداد کردند. تولید مواد غذایی با کیفیت مطلوب و در اندازه کافی، همگام با طبیعت و محیط زیست، صیانت از تنوع ژنتیکی در سامانه تولید و پیرامون آن، تقویت چرخه های زیست محیطی و توسعه بلندمدت حاصلخیزی خاک از اهداف کلی در کشاورزی ارگانیک می باشد. به طوریکه اساس طراحی سیستم های تولید ارگانیک، تولید مقدار قابل قبولی از غذای مورد نیاز انسان با کیفیت بالا و با حداقل خسارت ممکن به محیط زیست و حیات وحش بوده است.
- ۹۵/۰۷/۱۴