مقاله کارایی مدیریت تلفیقی بر روی علف هرز تاج خروس و عملکرد ذرت (S.C.704) در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کارایی مدیریت تلفیقی بر روی علف هرز تاج خروس و عملکرد ذرت (S.C.704) در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی مدیریت تلفیقی بر روی علف هرز تاج خروس و عملکرد ذرت (S.C.704) در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کارایی مدیریت تلفیقی بر روی علف هرز تاج خروس و عملکرد ذرت (S.C.704) در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
فاطمه نورکی – دانش آموخته کارشناسی ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشگاه آزا
حسن رحمانی – هیات علمی دانشگاه پیام نور استان خوزستان واحد ترکالکی
شاپور لرزاده – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
زهرا خدارحم پور – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
چکیده:
به کارگیری موثرترین روش کنترل علفهای هرز چه از نظر پایداری محیط زیست و چه از نظر افزایش عملکرد محصول زراعی و همچنین مقاومت علفهای هرز به علفکش ها ضروری است. بدین منظور آزمایشی در سال زراعی 1388 در منطقه عقیلی واقع در شمال خوزستان اجرا گردید. این آزمایش در قالب طرح کرت های خرد شده با پایه ل بوکهای کامل تصادفی در 4 تکرار انجام شد. رقم مورد استفاده ذرت سینگل کراس 704 بود. 3 سطح کولتیواسیون، یکبار،دوبار و بدون کولتیواسیون به عنوان عامل اصلی و کنترل علف های هرز با علف کش در 4 سطح( اکوئیپ، کروز، آترازین + لاسو وشاهد) به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین تیمارها از نظر عملکرد اقتصادی ، بیولوژیکی و شاخص برداشت اختلاف معنیدار وجود داشت. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین کنترل علف های هرزتاج خروس و به تعقیب آن بالاترین عملکرد به میزان 15/47 تن در هکتار متعلق به تیمار نیکوسولفورون + یک بار کولتیواسیون و کمترین عملکرد به میزان 10/56 تن در هکتار مربوط به تیمار آترازین+لاسو+یک بار کولتیواسیون بوده است.
- ۹۵/۰۷/۱۴