تحقیق توان صنعت کامیون ایران برای نوسازی ناوگان و مقابله با واردات با word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق توان صنعت کامیون ایران برای نوسازی ناوگان و مقابله با واردات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق توان صنعت کامیون ایران برای نوسازی ناوگان و مقابله با واردات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق توان صنعت کامیون ایران برای نوسازی ناوگان و مقابله با واردات با word :
همزمان با رشد صنعت خودروی سواری در ایران، تولید انواع کامیون، کامیونت و کشنده نیز در 40-30 سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است. تولید کامیون از 3173 دستگاه در سال 48 به 5171 دستگاه در سال 77 رسیده و ظرفیت تولید کامیون در سال 83 معادل 38 هزار دستگاه است. در سال جاری بیش از 30 هزار دستگاه کامیون و کشنده در کشور تولید خواهد شد.
برابر آمار رسمی وزارت صنایع و معادن، تولید انواع کامیون، کامیونت و کشنده توسط شرکتهای سایپادیزل و ایران خودرودیزل در هفت ماهه سال جاری 13579 دستگاه بوده است. امسال تولید انواع کامیون و کامیونت 9915 دستگاه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 188 درصد رشد داشته است و میزان تولید کشنده نیز با 59 درصد رشد 3664 دستگاه بوده است. تولید انواع کامیون و کامیونت در سال 80 به 2553 دستگاه و در سال 81 به 2636 دستگاه رسید که این میزان در سال جاری به 23 هزار و 370 دستگاه خواهد رسید. همچنین تولید انواع کشنده از 101 دستگاه در سال 80 به 983 دستگاه در سال 81 رسید و در سال 83 به 7600 دستگاه خواهد رسید که نشانه رشد قابل توجه فعالیت شرکتهای سایپادیزل و ایران خودرو دیزل است.
اگر چه تولید انواع کامیون، کامیونت و کشنده در سالهای اخیر رشد قابل توجهی را تجربه کرده است اما با توجه به فرسوده بودن ناوگان حمل ونقل کشور، رشد تولید و تجارت و خدمات حمل و نقل لازم است نرخ رشد و تولید انواع کامیون، کامیونت و کشندهها با لحاظ تنوع مدلها، برخورداری از تسهیلات ارزان قیمت بانکی، ارائه یارانه و وامهای بلندمدت به رانندگان و شرکتهای ارائه دهنده خدمات عمومی همچنان حفظ شود و در سالهای آینده نیز شاهد تولید بیشتر و ارتقای کیفیت تولید کامیونهای تجاری باشیم و سهم حمل ونقل از تولید تجارت کشور افزایش یابد.
در حال حاضر نقاضای بسیاری برای نوسازی و توسعه ناوگان کامیون و کشندهها وجود دارد اما رانندگان قدرت خرید کافی ندارند و محصولات تولیدی نیز به علت مشکلات اداری پرداخت وام بانکی و ... مدتی در انبار میمانند. اگر تسهیلات کافی از سوی موسسات اعتباری و نهادهای متولی حمل ونقل در اختیار رانندگان قرار گیرد، تحویل خودروها به موقع صورت خواهد گرفت و این موضوع سبب توسعه و نوسازی دائمی ناوگان حمل ونقل تجاری خواهد شد.
ویژگی استراتژیک کشور پهناور ایران و قرارگرفتن در مسیر ترانزیت بینالمللی، توجه افزونتر به صنعت تولید کامیون و کشندهها و نیز ارائه تسهیلات بیشتر از سوی دولت به رانندگان و شرکتهای حمل بار و کالا را ضروری میکند؛ تا حضور کامیونها و کشندههای ایران در جادههای کشور و کشورهای مسیر ترانزیت کالا افزایش یابد و به رشد صادرات و تجارت کالا و صنعت کشور کمک کند. به این منظور باید برنامه جامع و هماهنگی توسط وزارت صنایع و نهادهای متولی حمل و نقل اجرا شود.
واردات کامیون دست دوم
عدهای برای کاهش هزینههای تمام شده حمل و نقل و صادرات و واردات کالا، واردات کامیون دست دوم با قیمتهای پایین را پیشنهاد میکنند. این گروه معتقدند گرانی کامیونهای ساخت داخل عامل افزایش هزینههای حمل و نقل است اما مخالفان میگویند کامیونهای مذکور در کشورهای اروپایی بیش از حد مورد استفاده قرار گرفتهاند و در مسیرهای طولانی و به طور شبانه روزی در تردد بوده و تقریباً کار خود را کردهاند و واردات آنها تنها جادههای ایران را به گورستان خودروهای دست دوم و فرسوده تبدیل میکند و چهره ناوگان حمل و نقل را نازیبا خواهد کرد. آنها اقدام دولت برای تعیین تعرفه 160 درصدی واردات کامیون را بسیار شایسته و بجا ارزیابی کردهاند و معتقدند خودروسازان ایران باید در مقابل موج تلاشهای موجود برای واردات کامیون دست دوم مقاومت کنند.
آنها میگویند در شرایطی که تولید کامیون با رشد 188 درصدی رو به روست و تعدادی از کامیونها در انبارها باقی ماندهاند و منتظر ارائه تسهیلات بانکی به رانندگان هستند، دلیلی ندارد کامیونهای دست دوم از خارج وارد شود
- ۹۵/۰۷/۱۳