دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

دنلود مقاله

دانلود مقاله و پایان نامه و تحقیق

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 8
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی اثر استفاده از مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر متابولیت های خونی و غلظت نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان دارای فیستولای شکمبه ای بود. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (50:50 ، علوفه به کنسانتره) بدون افزودنی به عنوان شاهد، جیره پایه به علاوه 0/8 (تیمار 1) و 1/6 (تیمار 2) میلی لیتر به ازای هر گوسفند در روز از مخلوط اسانسی بود. این آزمایش در دو دوره 24 روزه (7 روز تغییر جیره، 10 روز عادت دهی و 7 روز نمونه گیری) با استفاده از 6 راس گوسفند مجهز به فیستولای شکمبه ای در قالب طرح اماری تکرار در زمان انجام شد. در روز 19 هر دوره در چهار ساعت پس از مصرف خوراک صبحگاهی از طریق رگ وداج خونگیری شد. در روز 23 هر دوره در 4 ساعت پس از مصرف خوراک صبحگاهی، از مایع شکمبه با استفاده از پروب های مخصوص که 48 ساعت قبل در شکمبه کار گذاشته شده بود نمونه گیری شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افزودن مخلوط اسانسی بر پارامترهای سرمی و غلظت سلول های خونی تاثیر معنی داری نداشت. در این آزمایش مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه در 4 ساعت پس از مصرف خوراک تاثیری نداشت. به طور کلی نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که مخلوط اسانسی در سطوح استفاده شده در این مطالعه به نظر نمی رسد تاثیری بر غلظت متابولیت های خونی داشته باشند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۱۴
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی